Començam la setmana del Summer Pie Festival i ho volem fer recordant-vos que les entrades anticipades tenen millor preu que a taquilla o sigui que si ja teniu clar que voleu venir al Summer Pie Festival vos recomanam la compra d’entrades anticipades.

Les entrades de 1 dia costen 16 euros i a taquilla costaran 20 euros i els abonaments dels 2 dies costen 26 euros i a taquilla en costaran 30.

Les pots aconseguir a les taquilles de Es Baluard museu d’art modern i contemporani de Palma (plaça de la Porta de Santa Catalina, 10, 07012) i també als següents comerços amics del Summer Pie regentats tots ells per grans melòmans i millors persones:

  • Carnivale Finest Electric Tattooing (c/ dels Hostals, 18, 07002, Palma): El millor local de Palma per fer-vos un tatuatge !
  • Bar La Polka (avinguda Joan Miró, 16, 07012, Palma): Un local recuperat per a la “moguda” de Palma gràcies a l’energia positiva de’n Pep Marroig.
  • Restaurant Marina (c/ Marina, 15, 07420, Sa Pobla): Un restaurant de xupar-se els dits, de lo milloret que hi ha a Sa Pobla.

I dijous a la nit, si vos passau per Sa Fonda de Porreres també en podreu comprar 😉

 

També la podeu comprar per internet a http://entradium.com/entradas/summer-pie-festival-2016 fins divendres a les 16h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *