Co-Pilgrim

Co-Pilgrim

Tresor amagat del pop britànic

Website: http://www.co-pilgrim.co.uk/
Facebook: https://www.facebook.com/copilgrim

Co-Pilgrim és un d’aquests secrets que amaga el pop britànic. Una banda pràcticament desconeguda que disc a disc, meravella a meravella, s’està creant una base de sòlida de fidels. Encapçala la banda un d’aquests anti-liders que dóna de vegades la música, Mike Gale, un geni, però és que se fa envoltar d’una colla de músics impressionants on trobam Claire Bennett que aporta un toc d’estil amb la seva espectral veu, els sintetitzadors i els teclars, i també tenim en Joe Bennett (The Dreaming Spires) que aquí canvia el baix per la guitarra elèctrica, sovint de 12 cordes!

Amb reminiscències de Teenage Fanclub, The Essex Green Attic Lights o Camera Obscura, Co-Pilgrim et capturen a la primera i ja passen a formar part de la teva vida com a grans amics.

Al Summer Pie Festival presentaran el seu darrer treball “Moon Lagoon” (2017, Farm Music), el cinquè treball en la seva discografia i el més variat estilisticament ja que va des del pop delicat, al rock més intens, als moments acústics i a d’altres on els sintentitzadors guanyem presència. No els vos perdeu!!

other speakers