Emily Barker

Emily Barker

Àngel del folk, soul i country

Website: http://www.emilybarker.com/
Facebook: https://www.facebook.com/EmilyBarkerHalo

És curiós que aquesta multipremiada artista no hagués vengut abans a la nostra illa. És, amb més motiu, un gran honor per a Pecan Pie ser els primers que la portam a Mallorca i és que l’any passat quan la vérem al Festival Wood ens en vàrem enamorar. La seva aparent fragilitat és converteix en mestria quan canta. Pot transitar pel folk, el blues, la cançó d’autor i de fet per on li plagui. Australiana de naixement (com el nostre vell conegut Danny G. Wilson amb qui ha col·laborat), la seva carrera s’ha desenvolupat emperò tota a Anglaterra on va ser promocionada per John Peel. La seva carrera en solitari va paral·lela a la d’altres projectes com el grup The Red Clay Halo, Vena Portae o Applewood Road, tots ells interessantíssims.

A la nostra illa arriba amb un nou treball en solitari sota el braç, un “Sweet Kind Of Blue” (2017) ha estat enregistrat a Memphis i és una declaració d’amor de Barker a la millor música soul americana.

Només ens queda esperar amb ànsia la seva vinguda. Posar-nos tots a primera fila de l’escenari de Es Baluard i deixar-nos portar per la seva màgia.

other speakers