Lava Fizz

Indie de la màxima qualitat

Facebook: https://www.facebook.com/lavafizz

Lava Fizz pujaren a l’escenari per primer pic a principis de 2016. Es tracta d’una banda formada per un conjunt de coneguts musics de l’escena indie Balear, encapçalats per David Goodman en el que és el seu projecte 100% mallorquí des de que el líder de My Dear Flotsam va traslladar-se a viure a la nostra illa. Els bons amics del Summer Pie ja deuen saber de la nostra debilitat per en David, que ja actuà a l’edició de 2014.

Per al seu debut varen obrir pels catalans Cola Jet Set, la nova banda d’un dels músics espanyols més coneguts Felipe Spada (membre fundador de Los Fresones Rebeldes). Al cap de mig any ja presentaren el seu primer EP, i aconseguiren dos “sold outs” que els varen valer per participar a l’aniversari de l’emissora BN Mallorca (col·laboradora del festival) conjuntamemtn amb una de les bandes més exitoses del panorama nacional com són Neuman.

Enguany han confirmat la seva participació a dos festivals a la península i estan preparant el tour de presentació del seu EP, “Spark Of Hope” (2016).

 

other speakers