Oxfam Intermón

El component solidari

Col·laboració amb Oxfam Intermon
Del preu de les entrades i abonaments del festival que comprau, un euro, al qual anomenam simbòlicament euro solidari es dóna a Oxfam Intermón. Tots aquests euros representen la vostra col·laboració solidària i se’n van al final a un dels fons que te Oxfam Intermon per a emergències solidàries.

Una mica de conscienciació

Des que va començar la col·laboració entre Summer Pie Festival i Oxfam Intermón (a partir de l’edició de 2013) hem anat posant l’accent en diverses accions d’aquesta organització no governamental com l’ajuda a les víctimes de la guerra de Síria; la crisi alimentària a la banya d’Àfrica (Somàlia i Etiopia); la lluita contra el treball infantil o l’escaqueig fiscal de les grans companyies.

L’aportació que feim potser no és molt gran, però ens servei d’excusa perquè tots els que estam gaudint de la bona música tenguem un moment per a recordar-nos dels que no tenen la mateixa sort que nosaltres i, per diversos motius, ho estan passant malament.

Per la seva part, els voluntaris d’Oxfam col·laboren amb el festival fent-se càrrec del lloc de venda del marxandatge de les bandes participants al festival. A més Oxfam disposa d’un punt d’informació i de venda del seu propi marxandatge.

Què pots fer tu?

Informa't

Informa't

Acostat al punt d'informació d'Oxfam al festival i informa't dels seus programes de desenvolupament, ajuda humanitària i comerç just.
Dóna

Dóna

Només assistint al festival ja estàs aportant un euro a Oxfam Intermón, però si pots, fes una aportació voluntària addicional.
Uneix-te

Uneix-te

Fes-te soci o uneix-te a l'equip de voluntaris d'Oxfam Intermón